Läder för väder – Snygga kläder för flera årstider

Att hitta ett snygg läderplagg för olika årstider kan vara svårt, men min kompis som jobbar med mässväggar på Marc Brick visade mig just detta. Plagget var en svart unisex jacka, som både höll en sval under våren och varm under hösten. Passformen på jackan var perfekt, något som var förvånande då jag och min kompis kroppsformer skiljer sig en aning. Jackan stängdes med en dragkedja, och ärmarna kunde knäppas till med snygga silverfärgade metallknappar. Det jag gillade mest med jackan var dess fickor, jackan hade fyra fickor. Två av fickorna var vid magen och de andra två var på var sida av bröstkorgen. Fickorna på var sida av bröstkorgen var djupa nog att ha både mobil, plånbok och nycklar. Fickorna vid magen är perfekta för vantar, om det en tidig vår eller sen höstdag skulle vara lite kyligt. Rekommenderar ett par touchvantar i svart läder, kombon kommer få dig att se ut som en modell från Vogue.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *