Är du sugen på att sätta i gång med träningen nu till hösten?

Ja men då har du hittat helt rätt verkligen. Första steget är naturligtvis att hitta någonstans att träna. Det som är extra peppigt nu för tiden är att man inte alltid behöver betala för ett dyrt gymkort utan man kan faktiskt ta vara på vår fantastiska svenska natur och träna ute. Även fast det blir kallt ute ju närmare årsskiftet vi kommer, men passa på att njuta av den friska luften!

Nästa steg – och kanske det viktigaste

När du har hittat någonstans att träna, oavsett om det är på gym eller utomhus så behöver du ju något att utföra träningen i. Det viktigaste skulle jag därför med andra ord säga är naturligtvis träningskläder. Snygga träningskläder från 2XU är det enda du behöver komma ihåg. Du kan köpa deras fantastiska kläder på Ruza.se och jag ska berätta mer om varför du just ska köpa 2XU.

Dels så har dem ett brett sortiment av olika träningskläder både till herr och dam. Funktionen i sig, det vill säga hur materialet faktiskt fungerar under hög intensiv träning, är helt fantastisk. Det går utmärkt att svettas på bra utan att det varken syns eller kyler ned dig speciellt mycket. Materialet andas och du kan verkligen känna att kläderna inte begränsar dig till något. Det som kanske är det allra viktigaste är ju då såklart att dem är så himla snygga. Jag kan tycka att många pratar ned om att vi hela tiden tänker på hur vi ser ut, men det är ju faktiskt det som gör att jag känner mig väldigt självsäker och snygg när jag tränar. Dessutom känns det som jag blir 10 gånger starkare när jag får ha snygga kläder från 2XU på mig, in och shoppa vetja och sätt igång med höstträningen!