Fick en trofé efter jakten i Värmland

Deltog i en fantastisk älgjakt nyligen. Vi var 7 personer som tillsammans jagade i de värmländska skogarna. Efter 4 timmar lyckades jag fälla en älg. För mig var det en stor upplevelse och första älgen jag fällt under mina 3 år som jägare. Behöll hornen som en trofé och kommer sätta upp dem i min stuga.

Min fästmö fyller år nu i veckan och jag har köpte ett linne och blus till henne. Om du letar efter liknande plagg kan Trofé var ett alternativ. Företaget säljer mode till kvinnor. Stor del av sortimentet finner du på företagets hemsida. Själv uppskattar jag att handla i köpcentrum, men kan tänka mig att handla på nätet när det gäller kläder. När jag läser mer om bolaget Trofé ser jag att de erbjuder underkläder, badplagg samt andra plagg för kvinnor. Företaget har sin produktutveckling i Sverige.

Behöver skaffa mig ett nytt hölster/vapenskydd till hagelbössan. Ska passa på och åka förbi skjutbanan som ligger strax norr om Göteborg. Stället är optimalt för mig som gillar jakt och vapen. Du kan köpa vapen, jaktkläder och ammunition i butiken. Vill du testa ditt vapen har de en formidabel skjutbana. Har besökt stället flera gånger och vi ska även dit en sväng i sommar med mina svärföräldrar.

Ett otyg som ökat på senare år är vildsvin. Har haft dem på besök i min trädgård och vill inte att de kommer hit igen och bökar upp min gräsmatta. Har kontaktat en granne och vi har kommit fram till en lösning på detta. Ska inte gå in på detaljer, då jag är lite osäker på om det är helt okej enligt nuvarande regler.