Olika typer av friluftströjor för olika typer av aktiviteter och ändamål

Visst är den en ljuvlig tid på året just nu. Speciellt för alla oss som älskar friluftsliv eller att bara vara ute och greja och fixa i trädgården. Det är nu solen äntligen börjar värma och naturen sakta börjar få liv igen. Jag brukar alltid passa på att handla hem lite nya kläder som är bra att ha ute under den här tiden, extra kul är det att köpa plagg som är färgglada såhär på vårkanten. För en friluftskille som jag är det viktigt att jag har bra plagg som håller mig varm och bekväm i alla väderlekar, speciellt om man planerar att vara ute en längre stund. De ska liksom fungera lika bra oavsett om jag är ute ett par timmar i trädgården eller om jag är i väg på en längre vandringstur.

Snygga, bekväma och prisvärda friluftströjor hos P4H

Jag har en extra kärlek för det här med friluftströjor och de senaste åren har jag alltid köpt P4H friluftströjor herr. Jag tycker att dessa är bäst till kvalitet av alla de jag tidigare testat, samtidigt som de är snygga, bekväma och prisvärda. Det finns en hel del att välja på när det kommer till friluftströjor och vissa typer av material har sina unika funktioner och finesser. Är du på jakt efter en tröja som kan hålla kroppen varm även när du är svettig samtidigt som fukten transporteras bort är det en funktionströja du skall kolla efter. Detta är en personlig favorit hos mig, tillsammans med fleecetröjan som även den släpper igenom fukt och håller dig varm.

Fråga butiken om du är osäker på vilken friluftströja du bör köpa

Är det dock lite varmare ute och man inte är så pass aktiv att man svettas mycket är det en klassisk tunn bomullströja jag vill rekommendera. Det finns som sagt många olika friluftströjor och det beror på vilket ändamål den huvudsakligen skall användas till som du får bestämma dig för vilken typ av tröja du skall köpa. Ibland när jag känner mig osäker frågar jag även butiken efter deras rekommendationer vilket alltid har fungerat bra.