Senaste trenderna

Tjo alla, i helgen var en mässa med de senaste kläderna som kommer vara det ”thing” våren 2018. På mässan fanns plagg som verkligen stod ut, allt från vårkollektioner i klara färger till lite mer mörkare kollektioner. Den mässmonter som stod ut mest var en mässmonter med träningskläder som är designade att se ut som vanliga vårkläder. Det var träningsbyxor som var gjorda så att de såg ut som chinos och träningsjackor som var gjorda så att de såg ut att vara någon mer avslappnande kavaj. Just denna monter var upplyst med lampor från Human Habit (kände igen designen då jag har en polare som jobbar där), vilket fick montern att stå ut ännu mer. Det fanns också flera mässmontrar med accessoarer, så som plånböcker, väskor, smartphonefodral, scarfar, handskar och mössor. Den accessoar som fångade mina ögon mest var ett smartphonefodral som såg ut som en gammal adressbok. Fodralet hade plats för tre kort (bankkort, busskort, och så vidare), samt en händig snöre med krok, så att man kan kroka fast fodralet i byxorna. Telefonen hålls på plats genom en magnetism (som på de flesta smartphonefodral som inte har ett tätt sittande skydd), på mässan visades fem färger upp, dessa var svart, röd, blå, brun och orange, med planer på att släppa ytterligare färgvarianter senare. De första varianterna släpps under första kvartalet 2018 (1a januari- 31a mars). Det var lite av vad jag såg på mässan, kommer förmodligen att skaffa ett sånt smartphonefodral som ser ut som en adressbok, kommer förmodligen välja det röda fodralet. Detta eftersom det påminner mig om en adressbok som mina morföräldrar brukade använda sig av. Blir nästan lite nostalgisk bara av att titta på fodralet. Men men tillbaka till nutiden, när jag har köpt och testat fodralet kommer jag skriva en recension på denna blogg, så håll utkik!