Stilar behöver skor

När det kommer till senaste modekläderna är nog skor något som många förmodligen inte tänker på. Skor är för många en nödvändighet och bör därför inte vara så dyra, ska kännas lika sköna att ha på sig 5 minuter som 5 timmar och bör kunna hantera de väder som ibland uppenbarar sig (regn, snö, hagel, osv). Vad många då inte tänker på är att skor är en viktigt del i en persons modestil, skor är själva komplementet till stilen, likt hors d’oeuvre är till champagne. Det är därför lika viktigt att ta hand om ett par skor som det är att ta hand om en Vera Wang klänning eller en Armani kostym. Ofta paras dessa kreationer ihop med stilettklackar och läderskor, och läderskor är skor man absolut inte kan behandla hur som helst. Skoblock är ett måste för läderskor, precis som jaktkläder är ett måste vid jakt, annars kan fodret i skorna ruttna. Skoblock gör också så att skorna inte drar in fotsvett, skorna håller formen, doftar fräschare och blir torkade snabbare. Så om eran garderob är fylld eller bara har en eller ett par läderskor, införskaffa ett par skoblock, det kommer garanterat vara eran bästa investering på länge. Tar ni hand om era skor så tar ni också hand om eran stil, och det garanterar jag gynnar er i arbetslivet så väl som i kärlekslivet.