Behöver nästan en pallyftare för att bära alla kläder

Nu vid Black friday tog jag chansen att handla kläder, och tusan vad mycket kläder jag köpte, allt från träningsbyxor och jeans till hösttröjor och vinterluvor. Jag köpte så mycket kläder i en affär att jag trodde att jag skulle behöva en pallyftare för att bära alla kläder. Min absoluta favoritplagg som jag köpte var en svart fuskskinnjacka för 599 kronor (kostade innan rean 799 kronor). Jackan är både snygg och praktiskt, den går att ha på sig året om så länge det inte regnar eller snöar. Då fuskskinnjackan är relativt tunn går det också att ha på den under sommaren, den är otroligt nog tjock nog för att även klara vinterkylan ner till -5 grader Celsius. Jackan är med andra ord både cool och praktiskt. Ett annat klädesplagg som jag verkligen tyckte om (men som förlorar striden för bästa plagget) är ett par träningsbyxor. Träningsbyxorna är inga speciella men de är perfekta för vardagspyssel eller långdistansträning. Med träningsbyxorna kan jag gå från att meka på en släpvagnsaxel på morsan och farsans släpvagn, till att ta en joggingtur, utan att byta byxor. På tredjeplats i mina favoriter bland de klädesplagg jag köpte var ett par tjocka fingervantar som man inte behöver ta av sig för att använda touchskärmar. Perfekta nu såhär års när det är kallt och torrt ute.

Hittade ni något under Black fridayrean? Skriv i kommentarerna, hade varit jätteroligt att få höra vad ni hittade! Behöver inte vara klädesrelaterat, så om ni köpte en schysst kamera eller ny dator, kommentera om det också 🙂