En klädgrossist i Borås med bra utbud av kläder

Idag skiner solen och det är underbart väder. Är ute en sväng på lunchen och letar efter nya kläder. Det börjar bli dags att uppdatera klädgarderoben. Jag skulle behöva ett par byxor, ny skjorta och en jacka. Passerade precis förbi https://brandzunited.se. Företaget är en klädgrossist i Borås och en av mina kollegor brukar köpa kläder från företaget. https://brandzunited.se har ett brett utbud av kläder för män, kvinnor och barn.

Borås är känt för sin textilindustri och jag är inte förvånad att det finns ett så bra utbud på kläder i staden. Borås var länge Sveriges textilcentrum och producerade miljontals kläder under 50-talet. Idag finns en textilhögskola i Borås där det forskas på nya material och funktioner i textilier.

Som du säkert känner till var Borås tidigare känt för sin postorderhandel. Många traditionella postorderföretag har tagit steget till e-handel de senaste åren. Steget är inte så långt när man tidigare sålt varor via postorder under många år.

Viared är ett industriområde i Borås som växer fram. Det byggs väldigt mycket i området och många företag väljer att flytta till Viared. Jag tror Borås är attraktivt för företagare då det är ett lägre löneläge och billigare hyror jämfört med flera storstäder.

Jag ska ta tag i klädköpet denna vecka och höra med min kollega om han ska köpa kläder från Brandz United som jag nämnde tidigare. Ser att företaget även har skärp i sitt sortiment. Ett nytt skärp behöver jag verkligen, mitt nuvarande är helt nedslitet och behöver bytas ut.

Ikväll ska jag testa min nya symaskin jag köpte för 2 veckor sedan. Jag har ett par byxor hemma som är trasiga vid knäet. Kommer laga dem genom att sy fast en lapp på insidan av byxorna. Att laga kläder kan vara kul om man gillar att pyssla på egen hand.