Har börjat använda parfym från Kenzo

Att lukta gott hör till att se snygg ut. Man kan ha de snyggaste och dyraste kläderna och accessoarerna man kan tänka sig, men luktar man unket så kunde man lika gärna ha på sig en potatissäck.

Det är därför som jag alltid har på mig parfym, vare sig jag spenderar dagen hemma eller ger mig ut. Jag brukar inte hålla mig till en specifik parfym eller parfymmärke. Det är därför som man i mitt badrumsskåp hittar parfymer från märken som Hugo Boss, Dolce & Gabbana och Karl Lagerfeld, med alla olika lukter.

Just nu använder jag en parfym från Kenzo, det är en väldoftande parfym med dofter av citron och cederträ. Jag har även kollat in en annan parfym från Kenzo, den har dofter av kardemumma, mint och mysk. Tror att parfymen med dofter från citron och cederträ kommer användas primärt på vardagar medan den andra parfymen kommer användas primärt på helgen och under andra röda dagar. På så sätt räcker båda parfymerna aningen längre, och jag slipper köpa nytt var och varannan vecka.

Det hade varit bra ifall man kunde hitta en stor återförsäljare av parfym, då hade man kunnat köpa litervis med parfym till ett riktigt billigt pris.