Barnskor – ett helvete

Nu ska jag försöka mig på att skriva ett litet inlägg, det var ett tag sedan jag fick tummen ur att skriva någonting. Jag brukar skriva av mig ganska ofta då jag vet att jag mår bra av att skriva små anekdoter ur min vardag. Jag brukar vara ganska så sysselsatt med mina fem barn, inte så konstigt med tanke på att den yngsta bara är två år och den äldsta hela nio år. Att handla barnskor och barnkläder har blivit min vardag, förutom att handla mat, laga mat, diska, städa undan, tvätta och hänga tvätten. Däremellan ska jag hämta och lämna på fritids, dagis, olika eftermiddagsaktiviteter, köra till tandläkaren, vårdcentralen, kompisar och en massa annat. Då undrar ni säkert när jag hinner jobba?

Jobbet är att handla barnskor

Jag kan bara ge ett svar på den frågan, aldrig. Mitt jobb är helt enkelt att handla barnskor. Ja, samt allt det andra som jag återgav i inledningen, nu skulle jag satt en smiley här. Som jag skrev innan så består bland annat min vardag av att handla barnskor. Barn sliter på skor som vi vuxna byter underkläder. Nja kanske inte riktigt men inte långt ifrån, allvarligt talat så förstår jag inte vad barnen gör med sina skor. Hur lyckas dom alltid göra hål i tån på sina skor? Ligger dom på knä och drar fötterna efter sig eller cyklar dom med tårna skrapandes i backen? Jag vet ärligt talat inte hur det går till. Men det jag vet är att vi ränner till skoaffärerna stup i kvarten och om ni någonsin har handlat skor till något barn, så vet ni att det är det absolut värsta du kan inhandla. Barn har en förmåga att slingra sig från att prova skor som en mask slingrar sig på kroken. Dom springer runt och provar alla andra skor dom ser, utom just de du vill att dom ska prova. Att handla skor är som en mardröm du aldrig vaknar ur. Over and out!